Print this page

Hardware

Nieuwe hardware
U bent natuurlijk niet verplicht om uw apparatuur bij PC Perfect aan te schaffen, wij helpen u graag met het installeren, inbouwen of leren gebruiken van producten die elders zijn verkregen. PC Perfect kan alle randapparatuur voor u bestellen bij een breed spectrum van leveranciers. Of het om kabels of beeldschermen gaat, PC Perfect kan de juiste oplossing voor uw situatie verzorgen.

Randapparatuur
Ieder apparaat dat dient te communiceren met bijvoorbeeld een computer, smartphone of tablet kan PC Perfect voor u aansluiten of installeren. Er wordt altijd een zo ideaal mogelijke situatie gecreëerd. Uw printer kan bijvoorbeeld niet alleen met de PC of laptop samenwerken maar ook met uw smart phone of tablet. Zo kunt u het maximale uit uw product halen. De kosten van de installatie van randapparatuur is afhankelijk van het aantal apparaten dat aangesloten moet worden.

Defecte hardware
De harde schijf en netvoeding zijn de 2 onderdelen in een computer die het regelmatig laten afweten. Maar ook andere onderdelen zoals het moederbord, de grafische kaart of het interne geheugen kunnen kapot. Voor u als gebruiker is het lastig om te bepalen welk onderdeel defect is. PC Perfect komt bij u thuis en beoordeelt het probleem (indien mogelijk) op locatie. U hoort direct wat de kosten zijn.
Sommige problemen laten zich echter lastiger diagnoseren. In die gevallen wordt uw computer meegenomen naar onze werkplaats om daar aan onze testapparatuur te worden gekoppeld. Zodra de tests zijn afgerond, hoort u van ons wat er aan de hand is en wat de kosten zijn voor reparatie of vervanging. Wanneer u geen werkzaamheden wilt laten uitvoeren, is dit geen enkel probleem. Wij brengen uw computer terug en brengen enkel diagnosekosten in rekening.
Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave dan wordt uw computer in onze werkplaats gerepareerd, bij u thuis gebracht en door ons aangesloten. Natuurlijk geven wij op alle bij ons aangeschafte nieuwe onderdelen twee jaar garantie.

Upgraden van computers
Het is in veel gevallen niet nodig om een nieuwe computer aan te schaffen. Wanneer uw computer al wat ouder is of uw wensen zijn veranderd, is het vaak een optie om onderdelen te vervangen. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw besturingssysteem op uw computer wilt, is het vaak aan te raden om uw werkgeheugen uit te breiden. Of wanneer u een nieuw spel wilt spelen, kan het zijn dat dit spel niet werkt met uw oude grafische kaart. U kunt met een kleine upgrade met minimale kosten een maximale prestatie uit uw apparatuur halen.

Nieuwe computers
PC Perfect levert ook nieuwe PC's en laptops. Hierbij gaan we uit van uw wensen en budget. Het is soms zelfs mogelijk om kosten te besparen door bijvoorbeeld uw oude computerkast te gebruiken. Wanneer u een nieuwe computer heeft aangeschaft, al dan niet bij PC Perfect, plaatsen wij de data van uw oude computer op de nieuwe computer, sluiten we de computer op uw netwerk aan en maken we verbinding met uw randapparatuur en internet.

Thuisserver
Een thuisserver, of NAS, is kortgezegd een computer waar alle bestanden van uw huishouden op staan. U maakt daarmee verbinding met uw PC, laptop, smart TV, tablet of smart phone en heeft direct toegang tot alle bestanden omdat deze centraal zijn opgeslagen. In een thuisserver worden meerdere harde schijven geplaatst. Deze schijven worden gespiegeld. Wanneer een van de schijven defect raakt, staan alle gegevens nog op de andere schijf.Copyright ® 2009-2016 - PC Perfect

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!