Print this page

Prijzen

Software
PC Perfect is Silver Partner van ESET, een toonaangevende ontwikkelaar van beveiligingssoftware. ESET Smart Security is vijf jaar op rij gekozen tot 'best getest' door de Consumentenbond.

PC Perfect is ook Microsoft partner. Wij kunnen alle Microsoftproducten leveren en voor u onderhouden.

Wanneer u software van Microsoft of ESET bij PC Perfect aanschaft, nemen wij de jaarlijkse verlenging voor u uit handen.
Neem voor actuele prijzen contact op.

Online backup
PC Perfect biedt online backup zonder datalimiet aan voor slechts € 3,95 per apparaat per maand.

Werkzaamheden op lokatie
Bijvoorbeeld het inbouwen van hardware, het aansluiten van internet of het oplossen van een probleem met uw printer.
Voor het eerste kwartier brengen wij € 25,00 in rekening. Daarna rekenen we per kwartier € 12,50.
Onze monteurs zullen voor ze aan het werk gaan een schatting van de werktijd aan u overleggen. U kunt te allen tijde de werkzaamheden onderbreken. Wij rekenen altijd een eerste kwartier, ook wanneer een monteur korter bij u werkt.

Telefonische ondersteuning
Bij telefonische ondersteuning rekenen we  € 12,50 per kwartier. We brengen altijd minimaal een kwartier in rekening.

Herinstallatie: € 89,00
Herinstallatie of upgrade naar een nieuwe versie van Windows, inclusief alle updates en het overzetten van uw gegevens tot 15 GB.

Diagnosekosten: € 35,00
In sommige gevallen kunnen we pas een diagnose van uw computerprobleem geven als we een nader onderzoek in onze werkplaats hebben uitgevoerd. Wanneer u daarna geen akkoord voor reparatie van uw computer geeft, rekenen wij diagnosekosten. Deze hoeft u bij reparatie niet te betalen.

Voorrijkosten
PC Perfect rekent geen voorrijkosten in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Alblasserdam. Voor andere plaatsen wordt er op basis van € 12,50 per kwartier rijden (enkele reis) een berekening gemaakt.Copyright ® 2009-2016 - PC Perfect

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!