Het gebeurt regelmatig dat wij klanten helpen die de gegevens van hun computer kwijt zijn. Vaak komt dit door een defect apparaat maar diefstal, blikseminslag en brand zijn ook veelvoorkomende oorzaken. Wij kunnen vaak sommige bestanden nog van een harde schijf halen maar dit is een tijdrovende en dure klus waarbij we geen garantie kunnen geven op succes.

In de loop der jaren hebben we helaas veel klanten gezien waarvan de trouwfoto’s, scripties of boekhoudingen voor goed verdwenen.

Nooit Meer Bestanden Kwijt
Om te voorkomen dat uw belangrijke gegevens kwijtraken, kunt u bij PC Perfect ons online back-upproduct Nooit Meer Bestanden Kwijt (NMBK) afnemen. Met deze laagdrempelige back-updienst worden uw gegevens permanent opgeslagen in de cloud. Wij installeren de software voor u en het enige wat u nog hoeft te doen is aangeven van welke mappen u een back-up wilt laten maken.  Telkens als er iets verandert in die mappen, wordt dat meegenomen in de back-up. NMBK bewaart verwijderde gegevens 30 dagen dus als er iets gebeurt met uw computer, kunt u altijd nog bij uw gegevens.

Natuurlijk is de opslag van uw gegevens in onze cloud veilig. De opslag vindt plaats in een Europees datacenter en uw gegevens worden niet gedeeld met derden. Er zit geen datalimiet op onze dienst, u hoeft niet te kiezen wat u in backup zet.

PC Perfect NMBK Back-up

U kunt al gebruik maken van NMBK vanaf € 3,95 per maand, klik hier voor meer prijzen. NMBK is uit te breiden met een ‘briefcase’ voor uw mobiele telefoon. Hiermee kunt u alle gegevens van uw computer ook benaderen met uw telefoon en bestanden van uw telefoon naar uw computer sturen.