PC Perfect is er trots op om partner van ESET zijn. ESET levert diverse beveiligingsproducten voor Windows, Apple en Android zodat iedere gebruiker per apparaat passende antivirus- en beveiligingssoftware kan kiezen. ESET software is snel en speciaal ontworpen om uw systeem zo min mogelijk te belasten.

ESET NOD32 Antivirus
ESET NOD32 Antivirus voor computers en laptops biedt meer dan enkel snelle en toonaangevende bescherming tegen virussen. In dit product zit ook Anti-phishing, Antispyware, een Exploit Blocker en een Advanced Memory Scanner.

Internet Security met bankierbeveiliging
ESET Internet Security is vijf jaar op rij als beste getest door de Consumentenbond. Dit product wordt door PC Perfect aangeraden aan iedere consument. Naast de eigenschappen van ESET NOD32 Antivirus, bevat ESET Internet Security ook een online bankier- en betaalbeveiliging, een anti-diefstalfunctie, een gepersonaliseerde firewall, mogelijkheden tot ouderlijk toezicht, botnetbeveiliging en antispam.
Wij willen de online bankier- en betaalbeveiliging binnen ESET Internet Security extra benadrukken. Dit is een extra beveiligde browser waarmee u veilig en onbezorgd kunt internetbankieren en iDeal betalingen kunt doen.

PC Perfect ESET anti virus beveiliging

ESET Multi Device Security
Dit is een voordeelpakket waarmee u een mix van apparaten kunt beveiligen met ESET Smart Security, tot tien stuks. Ook smartphones, tablets en Apple apparaten zijn hiermee te beveiligen.

Eset Mobile Security
Telefoons zijn erg vatbaar voor misbruik door anderen. Met dé beveiligingssoftware voor uw telefoon bent u overal beveiligd tegen virussen en phishing. In geval van diefstal kunt u uw telefoon via GPS traceren, volgen en vergrendelen.