Randapparatuur
Ieder apparaat dat dient te communiceren met bijvoorbeeld een computer, smartphone of tablet kan PC Perfect voor u leveren en aansluiten of installeren. Er wordt altijd een zo ideaal mogelijke situatie gecreëerd. Uw printer kan bijvoorbeeld niet alleen met de pc of laptop samenwerken maar ook met uw smartphone of tablet. Zo kunt u het maximale uit uw product halen. De kosten van de installatie van randapparatuur zijn afhankelijk van het aantal apparaten dat aangesloten moet worden.

Upgraden en vervangen
Het is in veel gevallen niet nodig om een nieuwe computer aan te schaffen. Wanneer uw computer al wat ouder is of uw wensen zijn veranderd, is het soms een optie om onderdelen te vervangen. Als u bijvoorbeeld een nieuw besturingssysteem op uw computer wilt, is het vaak aan te raden om uw werkgeheugen uit te breiden. Of wanneer u een nieuw spel wilt spelen, kan het zijn dat dit spel niet werkt met uw oude grafische kaart. U kunt met een kleine upgrade met minimale kosten een maximale prestatie uit uw apparatuur halen.

PC Perfect levert ook nieuwe pc’s en laptops. Hierbij gaan we altijd uit van uw wensen en budget. Wanneer u een nieuwe computer heeft aangeschaft, al dan niet bij PC Perfect, plaatsen wij de data van uw oude computer op de nieuwe computer, sluiten we de computer op uw netwerk aan en maken we verbinding met uw randapparatuur en internet.

PC Perfect hardware

Thuisserver
Een thuisserver, of NAS, is een computer waar alle bestanden van uw huishouden op staan. U maakt daarmee verbinding met uw pc, laptop, smart TV, tablet of smartphone en heeft direct toegang tot alle bestanden omdat deze centraal zijn opgeslagen. In een thuisserver worden meerdere harde schijven geplaatst. Deze schijven worden gespiegeld. Wanneer een van de schijven defect raakt, staan alle gegevens nog op de andere schijf.